Азис посвещава нова песен на Валери Божинов

“Вече реших! Следващата ми песен ще се нарича “Малко котенце”, посветена на Валери”, написа Азис във вторник вечерта в личната си страница във фейсбук. Към публикацията бе прикачил и колаж от две снимки. Едната е кадър на Азис, който пее на микрофон. В нея е вместен текстът “Малко кученце ти подарих…”. Втората снимка е на Валери Божинов от пресконференция, на която уж казва “Малко коте!”. Думите са изписани в балонче като от комикс.

Не е ясно дали певецът действително възнамерява да направи такава песен. Твърде вероятно е заканата му да е шега с препратка към последния скандал, който футболистът забърка наскоро.

Става дума за пикантна кореспонденция между него и студентка в чат приложение от края на януари. От разговора става ясно как футболистът от “Партизан” кара момичето да го навести в Белград за една вечер. Предлага дори да купи билета ѝ дотам.

Размяната на съобщения започва с въпроса на Божинов: “Малко коте, секс има ли, казвай?” Футболистът е ужасно настоятелен срещата да се случи по възможно най-бързия начин, защото няколко дни по-късно заминава за лагер в Кипър, където ще стои 16 дни. Четиридесет минути по-късно той успява да я убеди. “Мале, толкова далеч заради мъж никога не съм ходила”, му казва тя, на което Валери отговаря: “Е, заради мен, аз не съм някой, моля те.”

Източник: 24 часа

DMCA.com Protection Status