Сваляне на песента Азис посвещава нова песен на Валери Божинов Download Mp3

Азис посвещава нова песен на Валери Божинов

“Вече реших! Следващата ми песен ще се нарича “Малко котенце”, посветена на Валери”, написа Азис във вторник вечерта в личната си страница във фейсбук. Към публикацията бе прикачил и колаж от две снимки. Едната е кадър на Азис, който пее на микрофон. В нея е вместен текстът “Малко кученце ти подарих…”. Втората снимка е на Валери Божинов от пресконференция, на която уж казва “Малко коте!”. Думите са изписани в балонче като от комикс.

Не е ясно дали певецът действително възнамерява да направи такава песен. Твърде вероятно е заканата му да е шега с препратка към последния скандал, който футболистът забърка наскоро.

Става дума за пикантна кореспонденция между него и студентка в чат приложение от края на януари. От разговора става ясно как футболистът от “Партизан” кара момичето да го навести в Белград за една вечер. Предлага дори да купи билета ѝ дотам.

Размяната на съобщения започва с въпроса на Божинов: “Малко коте, секс има ли, казвай?” Футболистът е ужасно настоятелен срещата да се случи по възможно най-бързия начин, защото няколко дни по-късно заминава за лагер в Кипър, където ще стои 16 дни. Четиридесет минути по-късно той успява да я убеди. “Мале, толкова далеч заради мъж никога не съм ходила”, му казва тя, на което Валери отговаря: “Е, заради мен, аз не съм някой, моля те.”

Източник: 24 часа

DMCA.com Protection Status