Сваляне на песента Още една певица на „Пайнер“ получи годежен пръстен Download Mp3

Още една певица на „Пайнер“ получи годежен пръстен

Фолклорната певица Диляна Динева получи прездложение за брак от нейният любим – основателят на “Стоки Бенд”, Стоян Генов. Той я изненада с романтично предложение, което певицата прие. Самата тя призна, че това е бил най-хубавият й подарък за празниците и вълнението е било огромно. С много радост хубавата новина прие цялото семейство на изпълнителката, а засега Диляна и Стоян не разкриват кога ще е сватбата, съобщават от Планета ТВ.

Паралелно с хубавите лични емоции, Диляна и Миглена Диневи са помислили и за почитателите си, които тази пролет имат намерение да изненадат с нов албум. В момента певиците финализират работата по него, като следващата седмица ще запишат последните три песни, които ще намерят място в него.

Албумът ще бъде трети поред в дискографията на изпълнителките, а в него освен вече познатите мелодии – “Река Марица”, “Майчице”, “Сън си сънувах” и “Чорбаджи Георги”. Почитателите на българските ритми ще могат да чуят и 4 изцяло нови музикални проекта.

Сестри Диневи разкриват, че три от тези мелодии са авторски, а една е народна. Преди дни певиците застанаха пред обектива на фотографа Костадин Кръстев – Коко и съвсем скоро ще ни представят нова фотосесия.

Източник: signal.bg

DMCA.com Protection Status