Сваляне на песента Download Mp3

Още една певица на „Пайнер“ получи годежен пръстен

Фолклорната певица Диляна Динева получи прездложение за брак от нейният любим – основателят на “Стоки Бенд”, Стоян Генов. Той я изненада с романтично предложение, което певицата прие. Самата тя призна, че това е бил най-хубавият й подарък за празниците и вълнението е било огромно. С много радост хубавата новина прие цялото семейство на изпълнителката, а засега Диляна и Стоян не разкриват кога ще е сватбата, съобщават от Планета ТВ.

Паралелно с хубавите лични емоции, Диляна и Миглена Диневи са помислили и за почитателите си, които тази пролет имат намерение да изненадат с нов албум. В момента певиците финализират работата по него, като следващата седмица ще запишат последните три песни, които ще намерят място в него.

Албумът ще бъде трети поред в дискографията на изпълнителките, а в него освен вече познатите мелодии – “Река Марица”, “Майчице”, “Сън си сънувах” и “Чорбаджи Георги”. Почитателите на българските ритми ще могат да чуят и 4 изцяло нови музикални проекта.

Сестри Диневи разкриват, че три от тези мелодии са авторски, а една е народна. Преди дни певиците застанаха пред обектива на фотографа Костадин Кръстев – Коко и съвсем скоро ще ни представят нова фотосесия.

Източник: signal.bg